Pensionstalling

Pensionstalling - Stal Esther Midwolda

Het welzijn van de paarden is onze eerste prioriteit.
Het is voor ons belangrijk om een accommodatie aan te bieden, waar op een prettige en gemoedelijke manier met mensen en dieren wordt omgegaan.

Onze pensionstalling in Midwolda, nabij Scheemda, is geschikt voor paardenliefhebbers met verschillende interesses.

Buitenbak en binnenbak

Voor ruiters die gebruik willen maken van een rijbak is er een 20m X 60m buitenbaan beschikbaar die voorzien is van een Agterbergbodem. In de binnenbaan (20m X 35m) kan men tijdens het rijden gebruik maken van dressuurspiegels. Door een professionele sproei-installatie blijft de conditie van de bodems ook tijdens droge periodes goed berijdbaar. En wanneer het donker is hebben wij de bak perfect verlicht middels ledverlichting. Het naastgelegen Midwolderbos biedt ruiters uitgebreide mogelijkheden tot het maken van buitenritten.

Het voeren van de paarden

Driemaal daags voeren op regelmatige tijden biedt veel structuur aan de paarden. Doordat wij vooraf aan het krachtvoer hooi / kuil voeren, kunnen de vitamines optimaal in het lichaam opgenomen worden. Verder is er in overleg veel mogelijk, zoals het bijvoeren van supplementen, medicijnen etc.

Nieuwsbericht - Stal Esther Midwolda

Nieuwsbericht

18 december 2020 - Vandaag 18 december is onze nieuwe website online gegaan. Bekijk onze site www.stalesther.nl Ook kun je je waardering uitspreken over Stal Esther, We zouden het erg leuk vinden als jullie een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.