Over ons

Over ons - Stal Esther Midwolda

Stal Esther wordt gerund door Esther Coenraadts en Edwin Messchendorp. In 2011 begonnen zij samen deze pensionstalling, waar plek is voor 20 paarden. In totaal beslaat de pensionstalling, inclusief paddocks en paardenweides, ruim 4,5 hectare.

Esther is al jaren actief in de paardensport. Mensen en paarden rust, regelmaat en veiligheid bieden is, naast haar werk in het onderwijs, een passie. "Ik geniet ervan om paarden een gezonde omgeving te bieden, en eigenaren het vertrouwde gevoel te geven hun eigendom veilig in deze pensionstalling achter te laten." Esther verzorgt bij Stal Esther de trainingen, het mak maken van jonge paarden, aankoopbegeleiding van een nieuw of eerste paard, en natuurlijk de dagelijkse verzorging.

Edwin werkt voornamelijk achter de schermen, van waaruit hij ervoor zorgt dat de pensionstal te allen tijde schoon en goed onderhouden is. Want naast veiligheid, staan orde en netheid bij Stal Esther hoog in het vaandel. Edwin verzorgt onder andere het onderhoud aan de rijbakken, verbouwingen/reparaties en de inkoop van stalstrooisels en het voer. Daarnaast assisteert hij bij het zadelmak maken van paarden.

Veiligheid en netheid voor u en uw paard

Stal Esther in Midwolda wordt door paardeneigenaren goed gevonden. In deze pensionstal, waar op een prettige en gemoedelijke manier wordt omgegaan met mens en dier, zit het nagenoeg altijd vol, maar: "Gelukkig hebben we nog geen nee hoeven te verkopen".

Omdat er rekening wordt gehouden met het belang van de paarden, is het verloop van pensiongasten bij Stal Esther bij voorkeur laag. Paarden zijn sociale dieren en de groep is erg belangrijk voor ze. Ook in de stallen speelt het sociale aspect een grote rol. Zo hebben alle paardenboxen een open bovenstuk, zo hebben de paarden zicht op elkaar en voelen ze zich daardoor op hun gemak.

Buiten hebben de paarden allemaal een eigen weide, uiteraard is ook hier ruimte voor sociale contacten onderling.

Wilt u meer weten over onze pensionstalling of hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsbericht - Stal Esther Midwolda

Nieuwsbericht

18 december 2020 - Vandaag 18 december is onze nieuwe website online gegaan. Bekijk onze site www.stalesther.nl Ook kun je je waardering uitspreken over Stal Esther, We zouden het erg leuk vinden als jullie een... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.