Stal Esther Midwolda

Midwolda

Allspan Houtvezelbalen

Per  1 oktober 2014 zijn wij overgestapt op een ander merk houtvezel.

De gezondheid van uw paard is onze grootste zorg. Daarom zijn wij over gestapt op Houtkrullen van Allspan. Zij verwerken alleen de beste houtvezels van de beste kwaliteit onbehandelde zachte houtsoorten. Deze worden zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn gedroogd tot een zodanig lage vochtigheid dat schimmels geen kans meer krijgen. Een uitgekiend productie en zeefproces zorgt ervoor dat de houtvezel ontdaan is van stofdelen. Zo kunt er zeker van zijn dat uw paard het beste bodemstooisel bij Stal Esther onder zijn hoeven krijgt.

IMG_8641b copy

Nieuwe Longeercirkel

Vanaf vrijdag 19 september 2014 wordt begonnen met de aanleg van een nieuwe longeercirkel. Hier zal tevens verlichting voor worden aangebracht zodat de longeercirkel ook in de avonduren gebruikt kan worden. De verwachting is, dat de nieuwe voorziening vanaf zaterdag 20 september in gebruik kan worden genomen door onze gasten.

20141004_121244_resized

Webshop binnenkort op onze site

Met onze website starten we binnenkort met een webshop. Hierin worden producten aangeboden van Super Horse. Bestellingen kunt u uiteraard via de webshop thuis op de bank plaatsen en de betaling kan heel eenvoudig via Ideal.

We houden u op de hoogte wanneer de webshop beschikbaar is.

De leskaart!!!!

Nieuw bij Stal Esther:  De leskaart!!!!

Met de leskaart heeft u 11 paardrijlessen voor een vast bedrag. De lessen worden verzorgd door een erkende instructrice.

Met de leskaart ontvangt u in maximaal 1 jaar, 11 lessen (11e les is gratis).

De leskaart dient contant betaald te worden en is persoonsgebonden.

De kosten bedragen € 150,- (Voor stallingsklanten € 140,-)

 

Heeft u intresse neem dan contact op met Esther of Edwin

Tel. Edwin 06-31673101

Tel. Esther 06-52513877

Geen activiteiten.